Happy Monster: Sailing Around the WorldHappy Monster Logo
Happy Monster: Sailing Around the World

Wie zijn wij

Dory Janssen

Ik ben geboren in Den Haag op 30 oktober 1958, grootgebracht in Utrecht en heb daarna vele jaren in Oegstgeest gewoond. Na mijn middelbare school ben ik op de afdeling Audiologie op het academisch ziekenhuis in Leiden gaan werken. Ik heb de opleidingen voor doktersassistente en schoonheidsspecialiste gedaan. Uiteindelijk ben ik in de hoortoestellen beland.

Ik ben meer dan 15 jaar werkzaam geweest als audiciŽn. Ik heb op meerdere plekken in het land gewerkt en gewoond. Voor ons vertrek was ik vestigingsleider bij Beter Horen in Bilthoven.

Mijn hobby's zijn volleybal en tennis en natuurlijk de leukste van allemaal: ZEILEN. Masseren vond ik bij de opleiding schoonheidsspecialiste erg leuk en om onderweg eventueel de kost te verdienen heb ik met veel plezier een cursus shiatsu-massage gevolgd.

Reizen is de grootste passie die ik heb en na een half jaar met de rugzak door Zuid-Amerika ben ik niet meer te stoppen. Gelukkig heb ik Hans leren kennen en behalve dat ik een fijn leven met hem heb, geeft hij mij ook de mogelijkheid om mijn "jongensdroom" waar te maken. Zeilen op de oceaan.

Hans van Domselaar

Ook ik ben geboren en wel op 9 januari 1958 in Driebergen en heb daar tot mijn 21ste gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar Zeist. Na meer dan 20 jaar bij Pensioenfonds PGGM gewerkt te hebben verdiende ik tot ons vertrek de kost als software-engineer bij Informaat in Baarn.

Mijn grootste hobby is muziek maken. Sinds 1977 speelde ik basgitaar in de nu inmiddels opgeheven Driebergse popgroep Siskin. Daarnaast speelde ik in de band Seven Billion Elephants. Deze laatste band is ontstaan in de "catacomben" van PGGM. Ook drummen gaat me niet onaardig af en dat deed ik dan ook met veel plezier in de band Basic Station.

In 1999 is mij het allermooiste in mijn leven overkomen. Ik ontmoette Dory. Sindsdien voel ik me de gelukkigste man van de hele wereld. Samen begonnen we in mei 2000 met de eerste plannen voor onze wereldreis.

Hoe die plannen verder vorm kregen kan je lezen in "Wat vooraf ging".

Copyright © 2004-2024 Dory Janssen en Hans van Domselaar